Πώς να Κάνετε μία Ανάληψη

Στην Playbet καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητα να ολοκληρώνουμε το αίτημα ανάληψή σας όσο γίνεται πιο γρήγορα κι αυτό είναι κάτι που θα το διαπιστώσετε στην πράξη!

Επιπλέον, η Playbet δεν σας επιβαρύνει με καμία προμήθεια στις συναλλαγές σας, έτσι στην Playbet είτε πραγματοποιήσετε μια κατάθεση είτε μία ανάληψη το ποσό σας παραμένει άθικτο!

Για να το πετύχει αυτό, η Playbet προσφέρει μία πληθώρα δημοφιλών επιλογών ανάληψης. Μάλιστα μόνο στην Playbet έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια κατάθεση πίσω στην πιστωτική σας κάρτα Mastercard! Παράλληλα η αφοσιωμένη ομάδα οικονομικής διαχείρισης εργάζεται αδιάκοπα για να διασφαλίσει, ότι τα χρήματα σας θα φτάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται σε εσάς, αφότου το αίτημα ανάληψης σας έχει εγκριθεί.

Έτσι, εάν θέλετε να προχωρήσετε σε ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό σας, στην Playbet, αρκεί να συνδεθείτε σε αυτόν και να πατήσετε το κουμπί το κουμπί με το σήμα “πλην” (ανάληψη) και φυσικά να επιλέξετε το ποσό που επιθυμείτε να μεταφέρετε/

Δείτε τον πίνακα για τους απαιτούμενους χρόνους ανάληψης ανάλογα με την μέθοδο που έχετε επιλέξει:

Μέθοδος Ανάληψης Απαιτούμενος Χρόνος*
Τραπεζικό Έμβασμα 1-5 εργάσιμες ημέρες
Visa/Mastercard 1-5 εργάσιμες ημέρες
Skrill Άμεσα
Neteller Άμεσα

 

*Οι παραπάνω χρόνοι είναι ενδεικτικοί του πόσο γρήγορα θα προχωρήσει η διαδικασία ανάληψης, από την στιγμή του αιτήματός σας μέχρι να σας στείλουμε τα χρήματα της ανάληψής σας. Ωστόσο, κατά μέσο όρο, στην Playbet οι διαδικασίες και οι αποστολές των περισσότερων πληρωμών γίνονται εντός 24-48 ωρών. Φυσικά, η τράπεζα σας, ο εκδότης της κάρτας σας ή/και το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι, μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να σας πιστώσουν τα χρήματα.

 

Για να ολοκληρωθεί η 1η σας ανάληψη, η Playbet θα σας ζητήσει επίσημα έγγραφα που να αποδυκνείουν την ταυτότητα καθώς και τον τόπο μόνιμης κατοικίας σας καθώς και αντίγραφα 2 όψεων της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας (εφόσον την έχετε επιλέξει ως επιθυμητή μέθοδο ανάληψης). Έχετε την επιλογή να κάνετε ανάληψη του συνόλου ή μέρους των χρημάτων σας από τον λογαριασμό στοιχήματος σας, οποιαδήποτε στιγμή. Απλώς πραγματοποιήστε είσοδο στον Playbet λογαριασμό σας και προχωρήστε σε αίτημα ανάληψης.

Τα αιτήματα αναλήψεων μπορούν να γίνουν μόνο από τον κάτοχο του λογαριασμού της Playbet και για λόγους διευκόλυνσης, αρχικά θα σας αποπληρώσουμε μέσω της πηγής που προήλθε η αρχική σας κατάθεση (αν αυτό είναι δυνατό).

Επιπλέον, η Playbet διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει επιβαρύνσεις στις τραπεζικές συναλλαγές όταν οι πελάτες πραγματοποιούν περισσότερες από 5 αναλήψεις, εντός του χρονικού διαστήματος του ενός μηνός.

Παρόλο, που η Playbet δε θα σας επιβαρύνει με κάποιο κόστος ανάληψης, θα ήταν καλό να ελέγξετε το χρηματοπιστωτικό σας φορέα είτε τον πάροχo πληρωμών σας, εάν έχετε ανησυχίες  ότι μπορεί να σας χρεώνουν επιπλέον ποσά, για ανάληψη χρημάτων ηλεκτρονικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια σχετικά το πώς να πραγματοποίησετε μία ανάληψη στην Playbet μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας πατώντας εδώ για να επιλέξετε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί περισσότερο.