Πώς να Ανοίξετε Λογαριασμό

Για να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην Playbet πατήστε εδώ. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει προηγουμένως  τους Όρους και Προϋποθέσεις πριν κάνετε χρήση της ιστοσελίδας.

Υπάρχουν κρυφές  χρεώσεις σε έναν Playbet λογαριασμό;

Όχι. Δεν υπάρχει καμία χρέωση τόσο στη δημιουργία όσο και στη διατήρηση του λογαριασμού. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για διατήρηση ενός ελάχιστου υπολοίπου στον λογαριασμό σας, ενώ το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί μια κατάθεση και να ξεκινήσετε το παιχνίδι στην Playbet είναι μόνο 10 ευρώ. Ωστόσο, η Playbet διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει τέλος διαχείρισης  1% στις περιπτώσεις εκείνες όπου απαιτείται έγκριση από κάποιον χρηματοοικονομικό φορέα για να πραγματοποιηθεί μία κατάθεση.

Ποια είναι η ηλικία που πρέπει να έχει κάποιος για να ανοίξει λογαριασμό;

Η μικρότερη ηλικία που μπορει κάποιος να ανοίξει λογαριασμό στην Playbet είναι τα 21 χρόνια. Η Playbet δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για άτομα που έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή και είναι κάτω των 21. Η Playbet διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να πληρώσει ένα στοίχημα εάν έχει βάσιμες υποψίες ότι ένας πελάτης είναι κάτω των 21 ή σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ένας πελάτης στοιχηματίζει για λογαριασμό ατόμου ηλικίας κάτω των 21.

Τι απαιτείται για να ανοίξει κάποιος έναν λογαριασμό;

Για να ανοίξετε τον δικό σας Playbet λογαριασμό  αρκούν μόνο μερικά λεπτά. Για λόγους ασφαλείας χρειαζόμαστε το όνομα σας, την ημερομηνία γεννήσεως, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνσή σας, το ταχυδρομικό κωδικό και τέλος μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Μόλις καταχωρήσετε τα παραπάνω στοιχεία θα σταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση ένα email το οποίο θα περιέχει τον προσωπικό σας σύνδεσμο (link) ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Για την ασφάλεια του λογαριασμού σας θα πρέπει να μην αποκαλύψετε το όνομα χρήστη καθώς επίσης και τον κωδικό πρόσβασης σε κανέναν. Σημειώστε ότι η Playbet ουδέποτε θα σας ζητήσει τον προσωπικό σας κωδικό (password).

Απαιτείται κάποιο αποδεικτικό ταυτότητας για να ολοκληρωθεί μία ανάληψη;

Βεβαίως. Με σκοπό να διατηρήσουμε τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας των λογαριασμών των χρηστών μας, πρίν μεταφέρετε οποιοδήποτε ποσό από τον λογαριασμό σας θα σας ζητηθεί αποδεικτικό της ταυτότητας και του τόπου κατοικίας σας. Η πιστοποίηση της ταυτότητας και του τόπου κατοικίας σας γίνεται είτε με  ένα αντίγραφο ταυτότητας, είτε ένα αντίγραφο διαβατήριου ή διπλώματος οδήγησης το οποία να αποδεικνύουν την ημερομηνία γέννησής σας. Για την πιστοποίηση του μόνιμου τόπου κατοικίας σας θα πρέπει να μα αποστείλετε ένα επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει τον τόπο διαμονής σας (πχ. Λογαριασμός ΔΕΚΟ). Επίσης, την πρώτη φορά που θα πραγματοποιήσετε μία ανάληψη, θα σας ζητηθεί ένα αντίγραφο διπλής όψεως της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε. Αυτά τα αποδεικτικά έντυπα μπορούν να σταλούν είτε μέσω φαξ, είτε ταχυδρομικά είτε μέσω email.

Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μου στοιχεία;

Στην Playbet είμαστε περήφανοι ότι  διατηρούμε τα σκήπτρα στον τομέα της ασφάλειας. Όλες οι προσωπικές πληροφορίες, τα περιεχόμενα της αίτησης  εγγραφής και όλες οι υπόλοιπες εμπιστευτικές πληροφορίες του χρήστη οι οποίες έχουν σταλεί μέσω διαδικτύου είναι προστατευμένες από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κρυπτογράφησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας στην Playbet, πατήστε εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην Playbet μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας πατώντας εδώ για να επιλέξετε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί περισσότερο.