Πώς να Παίξετε ένα Στοίχημα

Το αθλητικό στοίχημα της Playbet όχι μόνο σας προσφέρει τις υψηλότερες αποδόσεις και το πιο πλούσιο στοιχηματικό «μενού» της αγοράς αλλά είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο λειτουργικό και εύχρηστο για τους παίκτες. Στις παρακάτω γραμμές θα διαβάσετε μερικές βασικές πληροφορίες για το πώς παίζετε στο αθλητικό στοίχημα της Playbet.

Πώς να εντοπίσετε τις διοργανώσεις που σας ενδιαφέρουν

Στην αριστερή στήλη της σελίδας του αθλητικού στοιχήματος, θα βρείτε το μενού όλων των σπορ που διατίθενται προς στοιχηματισμό. Κλικάροντας στο άθλημα της αρεσκείας σας θα δείτε τη λίστα όλων των διοργανώσεων και με ένα νέο «κλικ» όλα τα πρωταθλήματα τα όποια προσφέρονται.  Εναλλακτικά, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το πεδίο της αναζήτησης, το οποίο βρίσκετε ακριβώς από πάνω από το μενού των αθλημάτων, πληκτρολογώντας την ονομασία του πρωταθλήματος ή της χώρας που σας ενδιαφέρει.

Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρωτάθλημα που σας ενδιαφέρει περισσότερο, μπορείτε να επιλέξετε το σήμα της «καρδιάς», το οποίο βρίσκεται στα δεξία της ονομασίας του εν λόγω πρωταθλήματος, και να το προσθέσετε στα «αγαπημένα» σας. Όπως θα παρατηρήσετε, το σήμα της καρδιάς που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το μενού των αθλημάτων πλέον αναγράφει έναν αριθμό (για παράδειγμα τον αριθμό 1 εάν έχετε επιλέξει μόνο ένα «αγαπημένο» πρωτάθλημα). Πλέον πατώντας μόνο αυτό το κουμπί θα εμφανίζονται αμέσως, τα όποια πρωταθλήματα έχετε ορίσει εσείς ως αγαπημένα!

Πώς να βρείτε τις αγορές που θέλετε να παίξετε

Όπως στις περισσότερες πλατφόρμες αθλητικού στοιχήματος, έτσι και στην Playbet οι αποδόσεις για το τελικό αποτέλεσμα αναγράφονται ακριβώς στα δεξιά ενός αγώνα ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το σημείο που θέλετε άμεσα. Στην Playbet όμως, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν κι άλλες δημοφιλείς αγορές εκτός από το κλασικό «12Χ», σας δίνουμε τη δυνατότητα με ένα μόνο «κλικ» πάνω στα ονόματα των αντιπάλων να δείτε τις «κύριες» άγορες, οι οποίες θα «αναδυθούν» ακριβώς κάτω από των αγώνα που επιλέξατε, δίχως να μετακινηθείτε σε άλλη σελίδα και να μην έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις αποδόσεις για τους υπόλοιπους αγώνες.

Για να δείτε όλες τι επιπλέον διαθέσιμες αγορές για τον αγώνα ενδιαφέροντος, απλά πατήστε τον κίτρινο αριθμό με το πρόσημο «+», αριθμός ο οποίος αντιστοιχεί στο σύνολο των αγορών αυτών.

Ακόμα, στην Playbet, έχετε στη διάθεσή σας τα πιο πλούσια στατιστικά στοιχεία για όλα ανεξαιρέτως τα αθλήματα. Πατήστε το σήμα το σήμα με τις «μπάρες», το οποίο βρίσκεται ακριβώς στα δεξιά των ονομάτων των αντιπάλων και πριν τις αποδόσεις, για να πάρετε όλων των ειδών τις πληροφορίες σχετικά με τον συγκεκριμένο αγώνα ή πατήστε το banner «Στατιστικά» (υπάρχει και παρόμοια επιλογή στο μενού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας) για να μεταφερθείτε στο «κέντρο στατιστικών» και να διαβάσετε πληροφορίες για όποιο σπορ επιθυμείτε.

Πώς να τοποθετήσετε ένα στοίχημα

Πάμε στη δράση! Εάν επιθυμείτε να παίξετε ένα «μονό» (στοίχημα με μία μόνο επιλογή), κατευθυνθείτε στο αριστερό μενού της σελίδας των σπορ και μετά επιλέξτε το πρωτάθλημα, τον αγώνα και την αγορά που σας ενδιαφέρει. Πατήστε στην απόδοση και αμέσως η επιλογή σας θα μεταφερθεί στο δελτίο στοιχήματος. Όταν φτάσετε στο δελτίο στοιχήματος, μπορείτε να εισάγετε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε. Εάν είστε βέβαιοι για την επιλογή σας, πατήστε το κουμπί ‘’Παίξτε’’.        

Εάν επιθυμείτε να παίξετε ένα στοίχημα πολλαπλών επιλογών (είτε αυτό είναι «παρολί», είτε «σύστημα», κατευθυνθείτε στο αριστερό μενού της σελίδας των σπορ και παρομοίως επιλέξτε πρωτάθλημα, αγώνες και τις αγορές που σας ενδιαφέρουν. Πατήστε στις αποδόσεις που θέλετε να συμπεριλάβετε και οι επιλογές σας θα μεταφερθούν αυτόματα στο δελτίο. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα «σύστημα» ή να παίξετε πολλαπλά «μονά» πατώντας την καρτέλα «Συνδυασμοί». Ειδάλλως διατηρήστε τις επιλογές σας εκεί που τοποθετήθηκαν αυτόματα όταν τις επιλέγατε για να παίξετε ένα «παρολί» (θυμηθείτε ότι σε αυτή την περίπτωση θε πρέπει να επιβεβαιωθούν όλες οι επιλογές για να κερδίσει το δελτίο σας). Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να αφαιρέσετε έναν αγώνα πατώντας το ειδικό κουμπί με το σήμα «x» στο πλάι του αγώνα που επιλέξατε ή να διαγράψετε όλες σας τις επιλογές πατώντας το «x» στο κάτω μέρος του δελτίου. Αυτό ήταν, εισάγετε το πονταρισμά σας στο ειδικό πεδίο και πατήστε το κουμπί «Παίξτε» για να τοποθετηθεί το στοίχημά σας!

Για όσους είστε λάτρεις των στοιχημάτων με παραπάνω από μία επιλογές, αλλά παράλληλα δίνετε βάσει στους τζίρους, η Playbet σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε ένα «παρολί» με τις 5 επιλογές που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ποντάρισμα και μάλιστα με ένα μόνο «κλικ»! Μην ξεχάσετε λοιπόν να τσεκάρετε το «παρολί της ημέρας» της Playbet για να δείτε το μικρό αρχικό σας ποντάρισμα να διεκδικεί μεγάλα κέρδη!

Πώς να τοποθετήσετε ένα ‘’ζωντανό αθλητικό στοίχημα’’

Καταρχάς πατήστε το κουμπί ‘’Live Στοίχημα’’ στο κεντρικό μενού και αμέσως θα μεταφερθείτε στη σελίδα του ζωντανού αθλητικού στοιχήματος της Playbet και να μη χάσετε λεπτό από την ένταση, τη δράση αλλά και τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!  Επιλέξτε γεγονός από της αριστερή στήλη και βρείτε την απόδοση που σας ενδιαφέρει. Στο Live Στοίχημα της Playbet έχετε τη δυνατότητα να «ανεβάσετε» έναν αγώνα στην κορυφή της στήλης για να τον παρακολουθείτε καλύτερα πατώντας το ειδικό βελάκι. Εννοείται, ότι διαδικασία για να τοποθετήσετε ένα «ζωντανό στοίχημα» είναι ακριβώς η ίδια.

Ζωντανά αποτελέσματα

Στην Playbet σας προσφέρουμε την πιο εξελιγμένη υπηρεσία ζωντανών αποτελεσμάτων. Πατήστε το banner «Ζωντανά Αποτελέσματα» ή την ομώνυμη επιλογή στο μενού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Playbet μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας πατώντας εδώ για να επιλέξετε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί περισσότερο.