Πόκερ – Bonus 1ης Κατάθεσης

1st deposit bonusΗ Playbet σας προσκαλεί να πάρετε θέση στα τραπέζια του Πόκερ και τινάζει τη μπάνκα στον “αέρα” με το φανταστικό bonus 1ης κατάθεσης 100% έως €500!

Εσείς θα… “το δείτε” ή θα πάτε πάσο;

Όροι και Προϋποθέσεις:

 1. Η προσφορά ισχύει από τις 24/12/2012 (01:01 Ώρα Ελλάδας) και είναι διαθέσιμη σε όλους τους νέους πελάτες του πόκερ της Playbet.
 2. Η προσφορά είναι διαθέσιμη για χρήση μόνο σε χρήστες οι οποίοι έχουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας την Ελλάδα και μόνο μία φορά από τον ίδιο λογαριασμό/ IP Address / Νοικοκυριό/ Υπολογιστή.
 3. H προσφορά προβλέπει πίστωση ποσού bonus το οποίο θα είναι ίσο με το 100% της πρώτης κατάθεσης που θα πραγματοποιηθεί στο πόκερ της Playbet.
 4. Για τον υπολογισμό του ποσού bonus δε θα λαμβάνονται υπόψη το άθροισμα διαφορετικών καταθέσεων, παρά μόνο το ποσό της 1ης κατάθεσης.
 5. Το μέγιστο ποσό bonus είναι τα €500.
 6. Το bonus απελευθερώνεται σταδιακά βάσει του συνόλου της γκανιότας των παιχνιδιών που ο παίκτης συμμετέχει. Για κάθε €1.000 γκανιότας θα απελευθερώνονται €10 έως και του ποσού των €500.
 7. Για την πίστωση του bonus μετράει μόνο η γκανιότα από το παιχνίδι σε τραπέζια με μετρητά και τουρνουά με χρηματικό buy in (όχι Freerolls). Επίσης, δε μετράει η γκανιότα από τουρνουά στα οποία ο παίκτης συμμετείχε χρησιμοποιώντας τους “Πόντους  Επιβράβευσης” για να πραγματοποιήσει εγγραφή.
 8. H ελάχιστη κατάθεση προκειμένου να λάβετε το bonus είναι τα €20.
 9. To bonus ισχύει για περίοδο 90 ημερών. Σε περίπτωση που μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δε σταθεί δυνατόν να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι προϋποθέσεις ανάληψης, τότε το όποιο υπόλοιπο ποσό που προέρχεται από την πίστωση του bonus, ή πιθανά κέρδη που προήλθαν από τη χρήση του, θα αφαιρούνται.
 10. Tα χρήματα του bonus απελευθερώνονται και πιστώνονται στον λογαριασμό του παίκτη μόνο αφού τα €1.000 γκανιότας συμπληρωθούν και δεν υπάρχουν κλασματικές αντιστοιχίες ή στρογγυλοποιήσεις.
 11. Το bonus είναι διαθέσιμο για χρήση μόνο στο πόκερ και σε κανένα άλλο προϊόν της Playbet.
 12. Η Playbet διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει το bonus και τα πιθανά κέρδη που προήλθαν από τη χρήση του στην περίπτωση παρατυπιών ή απόπειρας κατάχρησης του bonus. Πονταρίσματα με τακτικές “χαμηλού ρίσκου” δε θα προσμετρούνται στις προϋποθέσεις τζίρου αυτής της προσφοράς. Μάλιστα, το bonus (και όποια πιθανά κέρδη προήλθαν από τη χρήση του) θα αφαιρούνται από παίκτες που θα θεωρηθούν ότι χρησιμοποιούν τέτοιες τακτικές
 13. Η Playbet διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί της προσφοράς σε όποιον παίκτη βρεθεί να κωλυσιεργεί  ή να παίζει αργά. Ακόμη, σε περίπτωση η προσφορά ακυρώνεται σε περίπτωση που ένας παίκτης αποβληθεί από τo πόκερ της Playbet λόγω κακής συμπεριφοράς ή άλλης αιτίας.
 14. H Playbet διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει έναν λογαριασμό παίκτη. Σε αυτή την περίπτωση όλα τα κέρδη θα διαγραφούν από τον εν λόγω λογαριασμό.
 15. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών (πχ. από το πόκερ προς αθλητικό στοίχημα), η Playbet διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει το bonus καθώς και τα όποια πιθανά κέρδη προήλθαν από τη χρήση του.
 16. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ανάληψη του αρχικού ποσού της κατάθεσης προτού εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις ανάληψης όπως αυτές περιγράφονται παραπάνω (ορός 6). Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί ανάληψη δίχως να έχουν εκπληρωθεί οι προϋποθέσεις αυτές, τότε το ποσό bonus καθώς και όλα τα πιθανά κέρδη τα οποία έχουν προέλθει από τη χρήση αυτού θα διαγράφονται.
 17. Η συμμετοχή στην προσφορά προβλέπει πλήρη αποδοχή των παραπάνω όρων από πλευράς των συμμετεχόντων.
 18. H Playbet διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους ορούς της προσφοράς ή να τη διακόψει δίχως καμία προειδοποίηση.

 

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856